Auto folije

Kada je reč o promeni boje vašeg vozila imate nekoliko opcija. Najjednostavnije i najbrže rešenje je AUTO FOLIJA - folija za promenu boje automobila.
Pored promene boje AUTO FOLIJA može imati i zaštitni faktor - štiti auto od mehaničkih oštećenja kao što su ogrebotine, udarci od kamenčića i sl.
Bilo da postavljate foliju na deo automobila ili oblažete ceo automobil vi birate boju, a ostalo je na nama. Farbanje automobila pored toga što je znatno skuplji proces dosta je duži i uvek se može desiti da nijansa nije odgovarajuća, tada nastaju problemi. Kod AUTO FOLIJE imate velike mogućnosti kod izbora boje i kvaliteta. Boja koju izaberete ostaje identična i kada se izvrši oblaganje automobila. 

Jedan od popularnih i vizuelno upečatljivih efekata je mat crno presvlačenje, ali obzirom da se trendovi menjaju i da su ukusi različiti u našoj ponudi su dostupne mat folije, sjajne i metalik folije najpoznatijih svetskih brendova.

Ako ste u dilemi i ne možete da odlučite koji foliju da izaberete za svog četvorotočkaša, posetite nas a mi ćemo vam dati savet šta bi to najviše odgovaralo vašem ljubimcu. U zavisnosti da li oblažete ceo automobil ili samo deo zavisi i koliko vremena će našem timu biti potrebno za rad. Nakon što se postavi folija auto je spreman za vožnju. Dobićete i sve potrebne informacije kako da folija što duže traje na vašem automobilu.

RIVEL KOM

Bez obzira da li Vam je vozilo parkirano ili je u saobraćaju, reklama je aktivna!!!

RIVEL KOM d.o.o.

  • Radionica:
  • Smederevski put 29a, Beograd
  • Kontakt osoba:
  • Vojkan Najdanović
  • 063 40 52 41

Instagram